Ποιός ο λόγος να γίνω συνδρομητής του Bet With Me; Τι μου παρέχει;

Το Bet With Me έχει αποδείξει στην πολύχρονη πορεία του πως αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για την στοιχηματική κερδοφορία. Αποκτώντας πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες μας, θα διαβάζετε τις καθημερινές προτάσεις στοιχηματισμού του Βοοk-nomikarios, τις βραβευμένες πληρέστατες αναλύσεις του και θα λαμβάνετε και συγκεκριμένη κατεύθυνση για τον τρόπο αξιοποίησης/διαχείρησης τους μέσα από την λειτουργία υποθετικού μηνιαίου ταμείου. Παράλληλα, θα έχετε πρόσβαση σε live πονταρίσματά του και σε στοιχήματά του με μεγάλες αποδόσεις (fun bets).

Σε τί γεγονότα δίνει το Bet With Me στοιχηματικές προτάσεις;

Η ενημέρωση και οι προτάσεις που παρέχουμε, αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ. Κατά ειδική και σπάνια περίπτωση δίνονται και ειδικά στοιχήματα ή άλλες προτάσεις.

Κάθε πότε ανανεώνεται η σελίδα του Bet With Me;

Η ενημέρωση για τη στήλη “Τips” είναι καθημερινή. Βεβαίως κάποιες μέρες που δεν κρίνουμε ότι υπάρχει λόγος στοιχηματισμού, προτιμούμε να απέχουμε (No Bet). Ακόμα και το No Bet πάντως αποτελεί στοιχηματική πρόταση !

Για τις στήλες “Fun Bets” και “Live Betting” δεν υπάρχει κάτι δεδομένο ως προς τη συχνότητα των ανανεώσεών τους.  Φυσικά και είναι πιθανό τα “Tips” να έχουν “Νο Bet”, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας να προκύψει κάτι για “Live Betting” (πάντα προειδοποιημένο βάσει της λειτουργίας του).

Αυτονόητο είναι ότι αν ανανεωθεί 1 εκ των 3 προαναφέρομενων στηλών (εκτός και αν είναι μόνο αυτή των “Tips” και μάλιστα με Νο Bet), τότε θα ανανεωθεί και η στήλη “Ταμείο”.

Πολλές φορές υπάρχουν και πολλαπλές ενημερώσεις μέσα σε μια μέρα.

Πώς γίνεται η ενημέρωση των μελών για την ανανέωση της ιστοσελίδας;

Θα πρέπει να εισέρχεστε στην ιστοσελίδα, για αυτό άλλωστε υφίσταται.

Για το “Live Betting” υπάρχει πάντα ενημέρωση το λιγότερο 1 ώρα πριν και είναι προγραμματισμένο, ενώ κανένα από τα “Tips” της ημέρας δε γίνεται να έχει ώρα έναρξης λιγότερη από 1 ώρα από τη στιγμή που έγινε η ανάρτηση των. 

Πρέπει να πληρώσω για να έχω πρόσβαση στις υπηρεσίες του Bet With Me;

Το Bet With Me παρέχει τις υπηρεσίες του συνδρομητικά. Αυτό σημαίνει πως για να έχετε πρόσβαση σε αυτές, θα πρέπει να γίνετε μέλη μας πληρώνοντας το αντίτιμο που θα διαβάσετε στις σελίδες με τις οδηγίες εγγραφής. Έχει διαπιστωθεί πως το αντίτιμο της συνδρομής είναι αρκετά μικρό συγκριτικά με την ποιότητα και τα οφέλη που αποκομίζει ο παίχτης του στοιχήματος από τις υπηρεσίες του Bet With Me. Το στοίχημα είναι μακροχρόνια υπόθεση, οι συνδρομές θα έπρεπε να ήταν αποκλειστικά ετήσιες, ωστόσο για λόγους διευκόλυνσης των συνδρομητών υπάρχει και δυνατότητα επιλογής μικρότερων χρονικά συνδρομών με δικαίωμα ανανέωσης εως τέλος του έτους.

Η μοναδική SPECIAL VALUE ΤΙΜΗ για όλο το έτος 2017 είναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ του χορηγού μας, στον οποίο θα πρέπει να πραγματοποιήσετε υποχρεωτικά εγγραφή μέσω του link μας. 

Για ποιό λόγο το Bet With Me είναι συνδρομητικό;

Το Bet With Me ήταν το πρώτο στοιχηματικό site που έκανε την κίνηση και έγινε συνδρομητικό στις αρχές του 2001, σε μια εποχή που κάτι τέτοιο φαινόταν αδιανόητο και για αυτό το λόγο δέχτηκε έντονη αρνητική κριτική. Όμως η επιτυχημένη του πορεία αλλά και η 180 μοιρών αλλαγή πλεύσης των επικριτών του, φανερώνει την διορατικότητά μας. Ο λόγος που το site έγινε συνδρομητικό είναι απλός. Το συμφέρον των μελών του. Όντας συνδρομητικό, το Bet With Me έχει τη δυνατότητα να είναι ανεξάρτητο και να μπορεί να πληρώνει για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα αθλητικά ειδησεογραφικά κέντρα αλλά και με μεταφραστικές υπηρεσίες.

Πόσο καιρό λειτουργεί to Bet With Me;

Το website λειτουργεί από τις 22 Σεπτεμβρίου 2000. Στην αρχή ήταν ελεύθερης πρόσβασης. Σαν συνδρομητικό λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2001 με πρωτοφανή επιτυχία και απήχηση.

Τί είναι το "Ταμείο"; Πώς λειτουργεί; Ποιά η χρησιμότητά του;

Το “Tαμείο” είναι ένα ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ σε στοιχήματα από τις προτάσεις του Βet With Me.

Έχει 30.000 ΥΠΟΘΕΤΙΚΕΣ μονάδες ως ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Δίνονται στοιχήματα με ακριβή ποσά του υποθετικού ταμείου.

Κάθε μέλος, μπορεί να ποντάρει ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ.

Τα προτεινόμενα στοιχήματα με υποθετικές μονάδες αναγράφονται στο “ταμείο”, αλλά αποστέλλονται και με email (στο email που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας στο bwm) και μπορούν να αφορούν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΓΕΓΟΝΟΣ που μπορεί να πονταριστεί σε στοιχηματική εταιρεία που αναφέρουμε.

Η διαχείρηση υποθετικού κεφαλαίου αφορά τις προτάσεις του Bet With Me. Η χρησιμότητά του είναι ότι βοηθάει τον συνδρομητή του ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με το δικό του πραγματικό μηνιαίο κεφάλαιο να το προσαρμόσει στο δικό μας υποθετικό ταμείο.

To betwithme υποστηρίζει αποκλειστικά τις ετήσιες συνδρομές και για τους λόγους της διαχείρησης του “Ταμείου”, καθώς οι μονάδες των κερδισμένων μηνών μεταφέρονται σε κάποιο αρνητικό μήνα και έτσι αν κάποιο μέλος ΔΕΝ είχε καρπωθεί εκείνα τα κέρδη, δε θα μπορέσει να ακολουθήσει πιστά τη διαχείρηση μέχρι το τέλος του ταμειακού έτους (31/12/17 βάσει τελευταίου update).

Οι στήλες "Τips", "Live Betting", "Fun Bets" και "Ταμείο" ανανεώνονται ταυτόχρονα;

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην ανανέωση οποιαδήποτε στήλης (Tips, Fun Bets, Live Betting) που προϋποθέτει νέο στοίχημα από την πλευρά μας  με την στήλη “Ταμείο” δεν ξεπερνάει τα 5 λεπτά σε καμία περίπτωση.  

Πώς λειτουργεί η στήλη "Live Betting" ;

Η στήλη “Live Betting” θα ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ πότε αυτή θα “ανέβει” στην ιστοσελίδα. Αναφέρεται αποκλειστικά σε αγώνες ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και ΜΠΑΣΚΕΤ, ενώ τα στοιχήματα θα τοποθετούνται ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ για προφανείς λόγους. 

Yπάρχει εγγύηση κέρδους;

Η διαχείρηση υποθετικού κεφαλαίου από τις προτάσεις του Bet With Me, είναι ο τζόγος του Bet With Me ! Στο τζόγο δεν υπάρχει εγγυημένο κέρδος και το bwm συνειδητά οφείλει να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τα υποψήφια μέλη του για κάτι τέτοιο. Η πολύχρονη πορεία του αποδεικνύει πολλά, όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι εγγυημένο στο χώρο του στοιχήματος.

Γιατί θα πρέπει τα μέλη να διαβάσουν όλα τα "Άρθρα" του BWM ;

Κρίνεται απαραίτητο, υποχρεωτικό και αναγκαίο να γνωστοποιηθούν στα υποψήφια μέλη της ιστοσελίδας οι απόψεις αυτής για διάφορα ζητήματα που αφορούν το στοιχηματικό χώρο και παράλληλα του μοναδικού συγγραφέα της ιστοσελίδας, του Book-nomikarios.

Γιατί πρέπει να συμπληρώνω τα στοιχεία μου όταν κάνω εγγραφή;

Το Βet With Me χρειάζεται να γνωρίζει τα στοιχεία των μελών του, για την δημιουργία των αντίστοιχων αποδείξεων είσπραξης του αντιτίμου της συνδρομής. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως εμείς στο Βet With Me δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών μας. Οι περισσότερες πληροφορίες ζητούνται από τους συνδρομητές προαιρετικά εκτός από κάποιες βασικές, οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν μετατίθενται σε τρίτους, παρά μένουν στην κατοχή του Bet With Me και προστατεύονται από αυτό.

Δεν μου ήρθε ο κωδικός πρόσβασης, τι να κάνω;

Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τον κωδικό πρόσβασης σας, στείλε μας e-mail στο support@betwithme.net και δώστε μας τα στοιχεία της κατάθεσής σας ώστε να εξυπηρετηθείτε άμεσα. Στην πολύχρονη δραστηριότητά μας, δεν υπήρξε ποτέ περίπτωση προβλήματος με κάποια κατάθεση. Επίσης, ελέγξτε μήπως το e-mail έχει έρθει κανονικά αλλά για κάποιο λόγο βρίσκεται στην junk list ή εμφανίζεται ως spam. Σε κάθε περίπτωση, μέσα από το μενού την περιοχή μελών, θα βρείτε την αυτόματη υπηρεσία υπενθύμισης και αποστολής κωδικών στο email σας !

Σε περίπτωση μηδενισμού του ταμείου σε 1 ή περισσότερους μήνες, τί γίνεται ;

Δεν υπάρχει μηδενισμός του ταμείου. Το ταμείο συνεχίζει να τρέχει και με αρνητικό πρόσημο όπως συμβαίνει παντού. Δεν σταματούν οι στοιχηματισμοί ποτέ, άρα δεν υφίσταται λόγος να σταματήσει να λειτουργεί η υπηρεσία ΤΑΜΕΙΟ για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα. Αν υπάρχει συνολικά κερδοφορία στο site, τότε θεωρητικώς το ποντάρισμα όταν το ταμείο είναι κάτω του μηδενός προέρχεται από τα κέρδη άλλων μηνών ή αν εκείνη την περιόδο είναι μείον, τότε εν δυνάμει το παίρνουμε από το αρχικό κεφάλαιο των επόμενων μηνών.

Καμία από τις παραπάνω ερωτήσεις/απαντήσεις δεν με καλύπτει. Τι να κάνω;

Στείλτε μας e-mail στο betwithme365@gmail.com για να απαντήσουμε στο ερώτημα σας.