Το Bet With Me

logo3

Το Bet With Me

Προτάσεις Στοιχηματισμού

Ημερομηνία Ίδρυσης

22 Σεπτεμβρίου 2000

Γλώσσες

Ελληνικά & Αγγλικά

Αριθμός Tipster

1

Προτάσεις για τα αθλήματα

Ποδόσφαιρο, Τένις & Μπάσκετ

Αγαπημένη έκφραση

You'll never bet alone !

Club History

Το Bet With Me έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο διαδίκτυο, την 22η Σεπτεμβρίου του έτους 2000 μέσω του link www.forthnet.gr/bet-with-me.

Παρά τον τότε ερασιτεχνισμό του site, αλλά και το όχι σημερινό υποδειγματικό επίπεδο των αναλύσεων του Βοοk-nomikarios, κατάφερε να ξεχωρίσει και να προσελκύσει πολλές χιλιάδες χρηστών. Πολύ γρήγορα κρίθηκε επιτακτικό να μεταφερθεί σε αυτόνομο domain, το οποίο διατηρεί ως και σήμερα. Για λόγους που εξηγούνται στο FAQ, λίγους μήνες αργότερα το Bet With Me έγινε συνδρομητικό, το πρώτο μάλιστα στοιχηματικό συνδρομητικό site σε ελληνική γλώσσα.

Σταδιακά το Bet With Me άλλαξε ριζικά. Συνεργάστηκε με κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία, αλλά και με γνωστούς τηλεοπτικούς σταθμούς, με άμεση συνέπεια την άρτια ενημέρωση των συνδρομητών του καθώς και την μεγάλη βελτίωση των αναλύσεων του Book-nomikarios, που πλέον χαρακτηρίζονται δικαιολογημένα σαν οι καλύτερες του ελληνικού (και όχι μόνο) χώρου. Και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται τόσο από τις συνεργασίες του, όσο και από τα αποτελέσματα της δουλειάς του.

Όταν το Bet With Me έγινε συνδρομητικό, δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια τόσο από μικρή μερίδα των αναγνώστών του, όσο και από συγγραφείς άλλων ιστοσελίδων (στοιχηματικών και μη). Αν και συνδρομητικό, η επισκεψιμότητά του παρέμεινε υψηλή και σύντομα απέκτησε φανατικούς φίλους. Η λαμπρή του πορεία και η πίστη των εκατοντάδων μελών του σε αυτό, έκανε πολλούς ανταγωνιστές του να το ακολουθήσουν. Έτσι λίγο μετά, αρκετά στοιχηματικά sites απέκτησαν συνδρομητική μορφή. Ωστόσο, δεν είχαν καταλάβει ότι το Bet With Me ήταν ξεχωριστό με αποτέλεσμα να μην έχουν την αναμενόμενη κίνηση και είτε να κλείσουν, είτε να έχουν περιέλθει σε αδιέξοδο.

Το Βet With Me αλλάζει τακτικά την αισθητική του και εκσυγχρονίζεται διαρκώς. Η αποδοχή των ευθυνών του συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία που έκαναν τον κόσμο να το εκτιμήσει ακόμα περισσότερο και να το ξεχωρίσει από την μονίμως ανεύθυνη και δήθεν κερδισμένη μάζα στοιχηματικών ιστοσελίδων και blogs.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Βet With Me ουδέποτε διαφημίστηκε τηλεοπτικά πριν από τον Μάρτιο του 2004. H μέχρι τότε διαφήμιση της ιστοσελίδας ήταν κυρίως διαδικτυακή, ενώ από το 2002 και μετά διαφημίστηκε και σε γνωστά (στοιχηματικά κυρίως) περιοδικά με μικρής έκτασης καμπάνιες.

Τέλος, η μή ψευτοφιλική του σχέση με τα ΜΜΕ και η κριτική του στάση απέναντι στην ανώριμη παραγωγή στοιχηματικών εντύπων όπως και στην δημιουργία αμέτρητων ιστοσελίδων χωρίς πραγματική προσφορά στο χώρο του στοιχήματος που λειτουργούν για προσωπική ικανοποίηση των ιδιοκτητών τους (είτε ψυχολογικά, είτε οικονομικά), δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στην εξέλιξή του, καθώς ο κόσμος ξέρει να εκτιμά και να αναγνωρίζει τη σωστή δουλειά και την κερδοφόρα πορεία.